Aktuelt
Aktuelt
21. - 25. april får vi tilsyn i menigheten vår.
Les mer
Fra storveis opptreden i kongelig bryllup til Frikirken! 21 april blir det en musikalsk festkveld i Kristiansand Frikirke.
Les mer
Årets menighetstur går til Evjetun 20-22 september. Velkommen til en hyggelig, oppbyggende og sosial helg i vakre omgivelser.
Les mer
Onsdag 20. mars under årsmøte blir det åpning av Bokmagasinet hos oss i Kristiansand frikirke!
Les mer
Lær de nye lovsangene skrevet til Kristiansand frikirke.
Les mer
Velkommen i kirka vår

Kristiansand frikirke er en evangelisk luthersk kirke som siden 1877 har vært et kristent felleskap med store tradisjoner innen forkynnelse, diakoni, misjon, barne- og ungdomsarbeid og ikke minst musikk.  

Frikirkens lære bygger på Guds ord (Bibelen) og den evangelisk lutherske kirkes bekjennelse. Det vil si at Frikirken tror, lærer og bekjenner at Bibelen åpenbarer Guds kjærlighet og er den eneste regel og rettesnor for tro, lære og liv. En menighet som har åpne hjerter oppover og utover. Det er det Kristiansand Frikirke ønsker å være. Ikke som et resultat av vårt arbeid og våre refleksjoner, men av Guds ord. 

Vil du motta vår ukentlige infomail, gå til feltet under, skriv inn mail-adressen din, navn og klikk på ABONNER

 

Meld deg på ukentlig infomail

Innom for første gang

Det er en glede å se nye mennesker som kommer til menigheten vår. Vi ønsker nye mennesker velkommen inn i felleskapet vårt.

Menighetens viktigste arrangementer er gudstjenestene som arrangeres på søndager og andre helligdager. Her får vi tilgang til Guds ord, sakramentene og det store fellesskapet.

Men kirken har også stor aktivitet i mindre fellesskap som er viktig for oss alle. Kom gjerne på Tirsdagsmiddag, bli med på Alphakurs eller Vandretur, delta med en tjeneste og i et småfellesskap, og mye mer. Les mer under "Bli med".

 

 

 

 

Powered by Cornerstone