Aktuelt
"Sommertid" i Kristiansand Frikirke fra uke 25-32.
Les mer
Her finner du oversikten over gudstjenester og bibeltimer i juli. NB: Gudstjenestene er flyttet til kl 18!
Les mer
Her i Kristiansand Frikirke drives veldig mye av arbeidet av frivillige. Vil du bli "en av oss"?
Les mer
Frikirkens mål er å tilby våre ungdommer det aller beste konfirmantopplegget. Vi bruker mye tid og ressurser på dette fordi vi anser det som viktig.
Les mer
En del søndager gir menigheten takkegaven vår til misjonale eller diakonale virksomheter.
Les mer
Velkommen i kirka vår

Kristiansand frikirke er en evangelisk luthersk kirke som siden 1877 har vært et kristent felleskap med store tradisjoner innen forkynnelse, diakoni, misjon, barne- og ungdomsarbeid og ikke minst musikk.  

Frikirkens lære bygger på Guds ord (Bibelen) og den evangelisk lutherske kirkes bekjennelse. Det vil si at Frikirken tror, lærer og bekjenner at Bibelen åpenbarer Guds kjærlighet og er den eneste regel og rettesnor for tro, lære og liv. En menighet som har åpne hjerter oppover og utover. Det er det Kristiansand Frikirke ønsker å være. Ikke som et resultat av vårt arbeid og våre refleksjoner, men av Guds ord. 

Vil du motta vår ukentlige infomail, gå til feltet under, skriv inn mail-adressen din, navn og klikk på ABONNER

 

Meld deg på ukentlig infomail

Innom for første gang

Det er en glede å se nye mennesker som kommer til menigheten vår. Vi ønsker nye mennesker velkommen inn i felleskapet vårt.

Menighetens viktigste arrangementer er gudstjenestene som arrangeres på søndager og andre helligdager. Her får vi tilgang til Guds ord, sakramentene og det store fellesskapet.

Men kirken har også stor aktivitet i mindre fellesskap som er viktig for oss alle. Kom gjerne på Tirsdagsmiddag, bli med på Alphakurs eller Vandretur, delta med en tjeneste og i et småfellesskap, og mye mer. Les mer under "Bli med".

 

 

 

 

Powered by Cornerstone