Maisha Mema, barnehjem i Kenya - prosjekt nr 15802

David (4) og Bryan (16) er to av de 41 barna som bor på barnehjemmet som kalles "Tigoni-familien" i Kenya. Arbeidet drives av organisasjonen Maisha Mema, som Frikirkens kontaktmisjonær Jonny Mydland og hans kone Marianne startet og driver. I tillegg til barnehjemmet driver de et skolesenter i slummen i Nairobi, der de er i daglig kontakt med 300 fattige barn og ungdommer. Visjonen er: Å hjelpe barn og unge fra slummen i Nairobi til å bli ressurspersoner i nærmiljøet, ved å gi dem et trygt sted å bo, skole, klær, medisinsk omsorg og mat, kjærlighet, trygghet og et bedre selvbilde.

Frikirken har i mange år støttet arbeidet.  Maisha Mema ønsker også personlige faddere til barna. Hvis  noen er interessert i å bli fadder, se mer info på maishamema.org.

Innsamlet

Kampanjemål
Beløp:
NOK

Én gang
Månedlig

Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på kr. 500 eller mer.