Gravplass for huskirker

Kirke og gravplass henger tett sammen i Japan. Japanere ber ofte til sine avdøde som guder, og hver familie har et forfedrealter i hjemmet i tillegg til gravplass. De ofrer mat, snakker og ber til de avdøde som om de kan høre. Dette vil ikke kristne være en del av, da de vet at de går rett til himmelen etter at de dør. Flere opplever det enklere å ta imot Jesus helhjertet når de vet at kroppen etter døden også blir tatt vare på - nettop fordi dette er så viktig i kulturen. 20 minutter fra utsendingene våre ligger det et flott kristent urnebygg der flere kirker har sin egen urneboks. Det ligger på en høyde ved en åpen bondegård der de har et stort kors som alle besøkende kan se. Utsendingene ønsker å kjøpe en slik urneboks. Dette vil gjøre at enslige kristne, hjemløse og fattige, og familiemedlemmer som har blitt kristne, kan ha sin urne her. Dette er en engangskostnad, og deretter er det bare donasjoner som driver gravplassen. En boks har plass til 30 urner. Vil dere være med og støtte dette?

Innsamlet

Kampanjemål
Beløp:
NOK

Én gang
Månedlig

Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på kr. 500 eller mer.